הינה מתכון פשוט ונחמד ל שטרודל תפוחים:
מצרכים לשטרודל אחד:
לבצק(שטרודל תפוחים)-
4 עלי פילו מוכנים
קצת חמאה מומסת
קצת פרורי לחם
קצת סוכר
קצת אבקת סוכר
למילוי(שטרודל תפוחים)-
40 גרם חמאה
6 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לפרוסות
כף קליפת לימון מגורד
3 כפות סוכר
חצי כוס צימוקים
מיץ לימון אחד
כפית קינמון
אופן ההכנה של שטרודל תפוחים:
@נשים את החמאה במחברת ונטגן בה את התפוחים במשך 3 דקות.
לאחר מכן נוסיף את הסוכן מיץ הלימון וקליפתו ונבשל עד 3 דקות עד שהתערובת מסמיכה.
נערבב יחד עם הצימוקים והקינמון ונקרר בתוך מסננת.
@נפרוס דק בצק פילו. מורחים בחמאה מומסת ומפזרים מעט סוכר ופירורי לחם.
כך נעשה עם הדפים ונניח אותם אחד על השני.
@נשים את המילוי הקר על הבצק ונגלגל לשטרודל. נמרח שוב בחמאה ונאפה בחום של 200 מעלות במשך כ- 20 דקות עד שהבצק יראה לנו שחום.
מצרכים לשטרודל אחד:
לבצק(שטרודל תפוחים)-
4 עלי פילו מוכנים
קצת חמאה מומסת
קצת פרורי לחם
קצת סוכר
קצת אבקת סוכר
למילוי(שטרודל תפוחים)-
40 גרם חמאה
6 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לפרוסות
כף קליפת לימון מגורד
3 כפות סוכר
חצי כוס צימוקים
מיץ לימון אחד
כפית קינמון
אופן ההכנה של שטרודל תפוחים:
@נשים את החמאה במחברת ונטגן בה את התפוחים במשך 3 דקות.
לאחר מכן נוסיף את הסוכן מיץ הלימון וקליפתו ונבשל עד 3 דקות עד שהתערובת מסמיכה.
נערבב יחד עם הצימוקים והקינמון ונקרר בתוך מסננת.
@נפרוס דק בצק פילו. מורחים בחמאה מומסת ומפזרים מעט סוכר ופירורי לחם.
כך נעשה עם הדפים ונניח אותם אחד על השני.
@נשים את המילוי הקר על הבצק ונגלגל לשטרודל. נמרח שוב בחמאה ונאפה בחום של 200 מעלות במשך כ- 20 דקות עד שהבצק יראה לנו שחום.
והינה לנו עוגת שטרודל תפוחים.